29 Δεκ 2013

Ο ένας από αυτούς που έδωσε ο Κάντας

ΘΩΜΑΣ ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΣ: Ο μετρ των οπλικών συστημάτων


Είχε τζίρο 6 δισεκατομμύρια ευρώ σε 10 χρόνια!
Αν αποφάσιζε κανείς να καταγράψει τη δαιδαλώδη διαδρομή των ανώνυμων εταιρειών και των συνεργαζόμενων με αυτές θυγατρικών παράκτιων, που αφορούν στη συμμετοχή του 65χρονου Θωμά Λιακουνάκου, θα έχανε τον έλεγχο. Όποια «πηγή» έβγαζε χρήματα, ο bon viver της κοσμικής ζωής στεκόταν να πιει νερό....

Αντιπροσωπείες οπλικών συστημάτων, κλινικές, εκδοτικές επιχειρήσεις, κατασκευαστική εταιρεία, εμφιαλωτήρια νερού, ξενοδοχειακή μονάδα και σε ό,τι άλλο που κατά καιρούς και ανά εποχή απέδιδε επιχειρηματικό κέρδος ο Θωμάς έδινε το παρών. 

Λάτρης του ωραίου φύλλου, με δύο γάμους στο ενεργητικό του και πέντε παιδιά. Η σημερινή σύζυγός του, Νατάσσα Κατσαρού, είχε προσληφθεί στη μητρική εταιρεία του ομίλου ΑΧΟΝ Συμμετοχών ως ιδιαιτέρα γραμματέας. 

Η καθημερινή επαφή μαζί της, το αστραφτερό μυαλό της, και η ομολογουμένως εκπληκτική ομορφιά της, με τη βοήθεια των εξειδικευμένων ιατρών της Euromedica, καθήλωσαν στην αγκαλιά της τον άλλοτε πάμπλουτο επιχειρηματία. 

Η πρώην σύζυγός του, Μαρία Σωτηριάδου, ανήκει πλέον στο παρελθόν, αλλά διατηρεί καλές σχέσεις μαζί της, αφού τους ενώνουν τα παιδιά τους.

Ο Θωμάς Λιακουνάκος γεννήθηκε στον Πειραιά. Ο ίδιος λέει ότι έχει σπουδάσει στο Harvard. Η αλήθεια είναι ότι έχει παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα απ’ αυτά που συνήθως κάνουν τα πανεπιστήμια ως σεμινάριο. Λίγη αξία έχει αυτό, όμως. 


Σημασία έχει το «ταμείο». Και σε αυτό ο Θωμάς τα πήγε πολύ καλά. Πάντα φροντίζει να ακολουθεί εκκωφαντικός θόρυβος, με την παρουσία του, σε κάθε έξοδο. Τα φλας των φωτογράφων, ενίοτε στημένα, απαθανατίζουν το ζεύγος σε κάθε έξοδό του.

Φίλοι του από τον κόσμο των επιχειρήσεων είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Ευάγγελος Μυτιληναίος. Από τον χώρο των εκδόσεων είναι ο Σταύρος Ψυχάρης και ο Γιώργος Μπόμπολας. Και με τους τέσσερις μαζί έχει κάνει «πολλές δουλειές», ιδιαίτερα την περίοδο 1996-2010 που το εξοπλιστικό πρόγραμμα των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΜΠΑΕ) είχε προϋπολογισμό 6 τρισεκατομμύρια ευρώ.


Η αλήθεια είναι ότι ο Λιακουνάκος ανδρώθηκε, κατά κύριο λόγο, επί ΠΑΣΟΚ και θησαύρισε επί Άκη Τσοχατζόπουλου. Φυσικά, οι γνωριμίες του και η βοήθεια που δέχτηκε και από τη ΝΔ δεν ήταν αμελητέες. Άλλωστε, η κουμπαριά του με τον πρώην αρχηγό της ΝΔ, Μιλτιάδη Έβερτ, είναι γνωστή. 


Την περίοδο 1996-2009, οι «δουλειές» που πήρε ο Θωμάς από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας «ακούμπησαν» τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ. Αμύθητο ποσό. Ήταν τα περισσότερα χρήματα που πήρε ποτέ ένας άνθρωπος από την ίδρυση του ελληνικού κράτους για εμπόριο όπλων.

Φυσικό επακόλουθο ήταν η πανοραμική βίλα στην Μύκονο,το σαλέ στην Αράχοβα και η 50 μέτρων θαλαμηγός που αλωνίζει το Ιόνιο. 


Στην περιοχή Τούρλος στο νησί των ανέμων,την Μύκονο,φαντασμαγορική η βίλα των 400 τ.μ. –με ιδιωτική πισίνα μέσα στα βράχια– κάθε καλοκαίρι γεμίζει από τα χαμόγελα της παρέας που φιλοξενεί. 

Η Πολεοδομία, για μια σειρά παραβάσεων, είχε σταματήσει την ανέγερση του σπιτιού, αλλά ο ισχυρός έμπορος όπλων κατάφερε και ξεπέρασε «με τον δικό του τρόπο» και αυτό το εμπόδιο!!!!

Σχεδόν κάθε καλοκαίρι, έστω και για μια μέρα, ο Σωκράτης Κόκκαλης θα δώσει το παρών απολαμβάνοντας τα γεμιστά μπιφτέκια με τυρί από το μπάρμπεκιου που ψήνει ο Θωμάς.
  
Ως συλλέκτης έργων τέχνης, φροντίζει σε όλα τα σπίτια του να διακοσμεί τους τοίχους με επώνυμους ζωγράφους και αρκετές φορές να περηφανεύεται για τα μυθώδη ποσά που ισχυρίζεται ότι έχει δώσει για να τα αποκτήσει. 

Το «μικρόβιο» της ζωγραφικής το μετέδωσε και στην κόρη του, Βαρβάρα, που απέκτησε από τον πρώτο γάμο του, η οποία ομολογουμένως σε διάφορες εκθέσεις που έχει παρουσιαστεί έχει επιδείξει σοβαρό ταλέντο στη ζωγραφική. Ο πρόσφατος χωρισμός της κόρης του ήταν μια «μαύρη πινελιά» για την οικογένεια Λιακουνάκου.

Αυτοί που ξέρουν περισσότερα λένε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Θωμάς δεν έχει δώσει ούτε βίδα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Παρ’ όλα αυτά, όμως, οι εταιρείες του είτε με «μπροστινούς» συνεργάτες του, πρώην στρατιωτικούς, είτε με τον ίδιο ως εκπρόσωπο δεν έχουν σταματήσει να δραστηριοποιούνται, κάνοντας διάφορες συνεργασίες με ξένους οίκους αντιπροσώπευσης οπλικών συστημάτων.


Μετά το… ορεκτικό (leopard), ήθελε να «φάει» και την Ολυμπιακή

«Φρένο» από τα χρέη: Περισσότερα από 400 εκατ. ευρώ χρωστάει σε τράπεζες, περίπου 7 εκατ. ευρώ σε ασφαλιστικά ταμεία και 5,5 εκατ. ευρώ σε εργαζομένους και προμηθευτές. Η μεγάλη «μπάζα» έγινε όταν τα περίφημα leopard γέμισαν τα στρατόπεδα του ελληνικού στρατού. Αντιπρόσωπος ήταν, φυσικά, ο πανίσχυρος Λιακουνάκος. Τα λεφτά που πήρε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τότε ίσως να μη χωρούσαν ούτε σ’ ένα κοντέινερ απ’ αυτά που βρίσκονται στο τελωνείο του Πειραιά.


Με τόσα λεφτά, όπως ήταν φυσικό, του άνοιξε η όρεξη για να αγοράσει μέχρι και την Ολυμπιακή! Στον χώρο των αεροπορικών επιχειρήσεων είχε μπει με την αεροπορική εταιρεία ΑΧΟΝ, η οποία, όμως, έβαλε λουκέτο το 2001. Τα δρομολόγια που εκτελούσε ήταν υπεργολαβίες της Ολυμπιακής. Η ΑΧΟΝ συμμετοχών είναι η μητρική εταιρεία του ομίλου, ο οποίος περιλαμβάνει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Τα χρέη, όμως, του Θωμά Λιακουνάκου σήμερα έχουν «ακουμπήσει ταβάνι». Περισσότερα από 400 εκατ. ευρώ χρωστάει σε τράπεζες, περίπου 7 εκατ. ευρώ εκατομμύρια σε ασφαλιστικά ταμεία και 5,5 εκατ. ευρώ σε εργαζομένους και προμηθευτές. Πριν από δύο περίπου χρόνια, ο ίδιος με δελτία Τύπου μιλούσε για Άραβες επενδυτές φωτογραφίζοντας έναν εκ των υιών του Καντάφι! Αν τον είδατε εσείς, τον είδαμε και εμείς. Τα υπερχρέη τού άλλοτε ισχυρού άντρα, όπως είναι επόμενο, έχουν κλονίσει και τον όμιλο της Euromedica. Δεκαοκτώ κλινικές, 86 μονάδες υγείας, 58 διαγνωστικά κέντρα και 9 κέντρα αποκατάστασης σχεδόν υπολειτουργούν σε όλη την Ελλάδα.



Τραπεζικοί κύκλοι βάζουν στοίχημα ότι ο όμιλος δεν θα τα καταφέρει. Ο χρόνος είναι αυτός, όμως, που θα αποδείξει εάν έχουν δίκιο. Ο ίδιος, πάντως, επιμένει ότι μπορεί να βρει επενδυτές που θα τον εμπιστευτούν για να βρει ξανά τη χαμένη του αίγλη. Η επιχειρηματική συμπεριφορά του Λιακουνάκου από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως αντιφατική. 


Από τη μια πλευρά πουλά όπλα και σφαίρες και από την άλλη στις κλινικές του θεραπεύει ανθρώπους. Ίσως αυτή η αντιφατικότητα να τον έχει οδηγήσει και στο να είναι κολλητός του φίλος ο σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς. Σχεδόν κάθε βδομάδα βγαίνουν μαζί για την καθιερωμένη ντόλτσε βίτα στη νυχτερινή Αθήνα. Τη βραδιά, μάλιστα, που συνελήφθη ο Γαβαλάς από τους άνδρες της οικονομικής Αστυνομίας, βρίσκονταν στο ίδιο τραπέζι απολαμβάνοντας τον αοιδό Αντώνη Ρέμο.

Πώς πέταξαν τα… F-15

Οι πολιτικές του γνωριμίες ήταν εκείνες πάντα που του άνοιγαν πόρτες και τον βοηθούσαν να υπογράφει deal εκατομμυρίων ευρώ. Το 1999, όπως ο ίδιος λέει στις παρέες του, «μέτρησε» φίλους και εχθρούς. Ήταν η εποχή που η κυβέρνηση θα προμηθευόταν τα πολεμικά αεροσκάφη F-15 της Boing που αντιπροσώπευε ο ίδιος ή τα F-16 που αντιπροσώπευε η Lonkheed. Η μάχη που δόθηκε στο παρασκήνιο με πληρωμένα pay roll και καταιγιστική διαφήμιση και από τις δυο πλευρές δεν είχε προηγούμενο. Ο Μιλτιάδης Έβερτ, όπως είναι φυσικό, υποστήριζε τον κουμπάρο του.


Από την άλλη μεριά, όμως, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, για τους δικούς του λόγους θεωρούσε ότι τα F-16 ήταν καλύτερα. Ο προϋπολογισμός της δουλειάς αυτής ήταν 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ! Άλλο ένα κοντέινερ λεφτά που, όμως, δεν πήγε στην τσέπη του Λιακουνάκου. Τα F-16 υπερίσχυσαν. Τότε είχε μείνει ιστορική η φράση που είχε πει ο Θωμάς σε μια παρέα του, την οποία μας μετέφερε αυτήκοος μάρτυρας: «Πιο μεγάλα λαμόγια απ’ αυτούς που ταΐζεις και ποτίζεις δεν υπάρχουν. Την ντόμπρα την έχει ο αντίπαλός σου, γιατί είναι ξεκάθαρος μαζί σου».


Η οικονομική εφημερίδα «Κέρδος», της οποίας είναι ιδιοκτήτης, τον έβαλε για τα καλά στον «κύκλο» των ισχυρών του εκδοτικού λόμπι. Ψυχάρης και Μπόμπολας ήταν και είναι συνδαιτυμόνες και ομοτράπεζοι στις «δουλειές του». Πριν από λίγες μέρες, η εφημερίδα «Καθημερινή», που φημίζεται για την εγκυρότητα στο ρεπορτάζ της, «φωτογράφισε» τον Λιακουνάκο ως τον άνθρωπο που πλήρωσε στην πρώην σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρον Μόλντενχαουερ, 100 εκατομμύρια δραχμές προκειμένου να δώσει το διαζύγιο στον ερωτιάρη προφυλακισμένο πρώην υπουργό Εθνικής Αμύνης. Τις επόμενες μέρες του δημοσιεύματος, μπλογκς «ξεφωτογράφισαν» τον άγνωστο επιχειρηματία αναφέροντας το όνομά του. Ο ίδιος, φυσικά, εξέδωσε δελτίο Τύπου διαψεύδοντας οτιδήποτε σχετικό, αφού χαρακτήρισε ως έναν κατευθυνόμενο πόλεμο εις βάρος του προσώπου του όλα τα αναγραφόμενα.


Όσον αφορά στα χόμπι του πολυσχιδούς επιχειρηματία, τα αγαπημένα του είναι το σκι και το τένις. Ειδικά στα τερέν του τένις, πολλές φορές ο αντίπαλός του είναι πρώην και νυν υπουργός. Πάνω από όλα οι δημόσιες σχέσεις. Θα πρέπει, βέβαια, να αναγνωρίσει κανείς στον Θωμά Λιακουνάκο ότι η διακριτικότητα με την οποία χειρίζεται τις επαγγελματικές του δραστηριότητες έχει χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα προσεκτική. Δεν εκθέτει τους ανθρώπους που τον βοηθούν. Τουλάχιστον αυτό λένε όσοι έχουν «συνεργαστεί» μαζί του. Η μεγαλύτερη δημοσιότητα που δίδεται κατά καιρούς στο ζεύγος Λιακουνάκου αφορά στην δραστηριότητά του γύρω από τις κοσμικές του εμφανίσεις και όχι τις επαγγελματικές του ενασχολήσεις.
Η απαστράπτουσα Νατάσσα Λιακουνάκου, φορώντας άλλη τουαλέτα κάθε βράδυ, κοσμεί τα σαλόνια των δεξιώσεων της Εκάλης, αφού φροντίζει να «φωνάζει» ο πλούτος που την περιτριγυρίζει, σηκώνοντας αργά το ποτήρι με το λικέρ μέχρι τα χείλη της και τα δάχτυλα, που κρατούν το πανάκριβο… κρυστάλ, να λάμπουν από τα μονόπετρα διαμάντια. Εκείνος, με το αγαπημένο του μαύρο πουκάμισο και την ασημί γραβάτα, τη συνοδεύει σχεδόν πάντα, μαζί με το αγαπημένο του ουίσκι με πάγο στο χέρι. Η Νατάσσα, λάτρης του Λάκη Γαβαλά και κολλητή φίλη της Ελένης Κόκκαλη, φροντίζει να διασκεδάζει χωρίς να σκέφτεται ούτε λεπτό το κόστος. Είχε δει από πολύ νωρίς, ως γραμματέας του συζύγου της, τι κρυβόταν πίσω από το όνομα Λιακουνάκος. Οι εταιρείες που αντιπροσώπευε ο όμιλος, αναφορικά με τα όπλα, ήταν από τις πιο ισχυρές στον κόσμο.


«Στέρεψε» ο ΕΟΠΠΥ, «στέρεψε» και η Euromedica (αλλά το ζεύγος Λιακουνάκου στον κόσμο του)
 
Η μία δουλειά έφερνε την άλλη στον Θωμά Λιακουνάκο. Όσοι προσπαθούσαν να μπουν στον χώρο των οπλικών συστημάτων έπρεπε απαραίτητα να συνεργαστούν μαζί του. Ο ίδιος φρόντιζε πάντα να μη μένει «γυμνός» από ισχυρές εκδοτικές πλάτες και γι’ αυτόν τον λόγο οι συμμαχίες του ήταν πάντα οι κατάλληλες. Απαραίτητο αξεσουάρ για να πηγαίνουν οι δουλειές καλά. Ο χώρος της προληπτικής υγείας ήταν κάτι που πάντα ερέθιζε τον 56χρονο επιχειρηματία.


Ο όμιλος Euromedica στην εξέλιξή του παρουσίασε σημαντικά κέρδη, γεγονός που τον οδήγησε σε μια υπέρμετρη ανάπτυξη με κλινικές σε όλη την Ελλάδα. Βασικός πελάτης του ήταν τα ασφαλιστικά ταμεία και οι ασφαλιστικές εταιρείες. Οι δυνατές γνωριμίες του έπαιξαν και εδώ τον ρόλο τους. Σήμερα αυτή η «ιατρική αυτοκρατορία» βρίσκεται στον επίλογο των τραπεζικών απαιτήσεων, όπως και όλα όσα ανήκουν στον Λιακουνάκο, που αν γίνουν πραγματικότητα όχι μόνο θα τον κλονίσουν, αλλά θα τον οδηγήσουν σε πτώχευση.


Πριν από δύο περίπου μήνες, ο ίδιος σε μια επιχειρηματική εξομολόγηση σε πηγαδάκι φίλων έλεγε «δεν περιμένω από πουθενά να εισπράξω χρήματα. Δεν κινείται τίποτα. Όπλα δεν πουλάω, ο ΕΟΠΠΥ δεν πληρώνει, οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν καταρρεύσει. Ακόμη και τα ακίνητα που έχω έχουν πέσει στη μισή αξία. Και δεν φτάνει μόνο αυτό. 


Οι τράπεζες ζητούν επιτακτικά τα δάνεια που έδωσαν». Πράγματι, αυτή η ομολογία δείχνει την εικόνα της οικονομικής ανέλιξης ενός ομίλου που σιτίστηκε δεκαετίες ολόκληρες από το κράτος. 

Αν κάποιος, βέβαια, περίμενε ότι η κρίση θα οδηγούσε το ζεύγος Λιακουνάκου σε πιο μετρημένη ζωή, μάλλον θα το περιμένει για πολύ καιρό. Συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό την καθημερινότητά του, γιατί –όπως λέει η Νατάσσα– είναι θέμα πρεστίζ το χαβιάρι δίπλα στη βότκα με πορτοκάλι.

Η κόντρα με Βγενόπουλο

Η διαμάχη του με τον Ανδρέα Βγενόπουλο για την απόκτηση του ΙΑΣΩ περισσότερο έγινε για την ενίσχυση του επιχειρηματικού του προφίλ παρά για την ουσία. Οι γνωρίζοντες έλεγαν από την αρχή ότι δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Το 10,5%, που κατείχε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, έδωσε πειστικότητα στις προθέσεις διεκδίκησης.


Ακόμη και η φιλία του με τα αδέλφια Χούμπαυλη, που έχουν συγγενική σχέση με την πρώην ιδιοκτήτρια της κλινικής Αρβανίτη, του έδιναν ένα επικοινωνιακό αβαντάζ, αφού τη φιλία του μαζί τους φρόντιζε να τη διατυμπανίζει. 


Η ενασχόληση του Χρήστου και του Γιώργου Χούμπαυλη με το εμπόριο οπλικών συστημάτων έγινε ύστερα από παρότρυνση του Λιακουνάκου, αφού η ρευστότητα που διέθεταν τα δύο αδέλφια από την απασχόλησή τους με το Real Estate ήταν σημαντική. Κάθε φορά που συζητούσαν για να βρεθούν μαζί για φαγητό ή ποτό, ο Λιακουνάκος φρόντιζε να υπενθυμίζει στον Χρήστο και στον Γιώργο: «Μη μου φέρετε και τον Καρατζαφέρη μαζί. Δεν τον αντέχω». Ο Θωμάς ήξερε ότι τα δύο αδέλφια ήταν κολλητοί φίλοι με τον σημερινό διδάσκοντα σε σχολή δημοσιογραφίας που ο ίδιος ίδρυσε στο ισόγειο των γραφείων, που χρησιμοποιούσε ως αποθήκη, του υπό κατάρρευση κόμματός του.

Ο Φίλιππος, ο γιος της Νατάσσας και του Θωμά Λιακουνάκου είναι ο μικρότερος σε όλη την οικογένεια. «Αυτός θα με βγάλει ασπροπρόσωπο. Αυτός θα είναι ο διάδοχός μου» λέει σε φίλους και γνωστούς μιλώντας με υπερηφάνεια για τον junior Λιακουνάκο.


Έρμαιο στις διαθέσεις των τραπεζών
 
Σήμερα ο Θωμάς προσπαθεί να ξεφορτωθεί τα πάντα. Πουλάει ό,τι κινείται. Τα χρέη τον πνίγουν και ως έμπειρος «παίκτης» γνωρίζει πως, όσο περνάει ο καιρός, η θηλιά θα σφίγγει περισσότερο. Κανένας, όμως, δεν φαίνεται διατεθειμένος να αγοράσει, έστω και σε ευτελή τιμή, το παραμικρό. Ο ίδιος επιμένει να μη δείχνει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα, αλλά οι δημοσιοποιήσιμοι ισολογισμοί των εταιρειών του μιλούν από μόνοι τους.


Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που ισχυρίζονται τα δικά τους. «Από τα χέρια του Θωμά έχουν περάσει τα τελευταία δέκα χρόνια περισσότερα από 30 δισεκατομμύρια ευρώ. Δεν τρώγονται αυτά τα λεφτά». Πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα, κανείς δεν ξέρει. 


Το ότι η τσέπη είναι άδεια, δεν σημαίνει ότι είναι και το σεντούκι. Παλιό και σοφό το γνωμικό του λαού μας. Οι θαμώνες του «Νάμμος» στη Μύκονο είδαν και φέτος το ζεύγος Λιακουνάκου να καταναλώνει σούσι και νερό σουρωτή στην ξαπλώστρα της παραλίας. 

Σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Σαν να μην υπάρχει καμία κρίση. Σαν να βρισκόμαστε στην εποχή που τα leopard κατέφθαναν στα λιμάνια, αφήνοντας δίπλα τους τις βαλίτσες με τα δολάρια για τον παραλήπτη, τον πανίσχυρο έμπορο όπλων, Θωμά Νικολάου Λιακουνάκο.

Το μέλλον θα δείξει, αν οι τράπεζες αναγκάσουν τον όμιλο να υπαχθεί στο άρθρο 99 ή αν θα του δώσουν αναπνοή μέχρι να ισορροπήσει τις οικονομικές ανάγκες που αναζητά από ξένους επενδυτές. Φυσικά, αναμονή υπάρχει και για την εκτεταμένη έρευνα των αρμόδιων εισαγγελέων για τις μίζες που δόθηκαν σε πολιτικά πρόσωπα κατά την περίοδο που τα εξοπλιστικά προγράμματα είχαν την υπογραφή του Άκη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννη Σμπώκου. 


Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι διαμέσου παράκτιων εταιρειών πληρώθηκαν μυθώδη ποσά, όχι μόνο σε πολιτικούς, αλλά και σε συγγενείς τους. Ακόμα, βέβαια, είναι άγνωστο από ποιους πληρώθηκαν, άρα δεν εμπλέκεται κανείς συγκεκριμένος έως τώρα.

Το «ξεγύμνωμα» των διακινητών αυτών των ποσών έχει αρχίσει να γίνεται. Ο Θωμάς Λιακουνάκος δηλώνει ότι δεν εμπλέκεται πουθενά και με κανέναν τρόπο. Ότι δεν έχει δώσει ούτε ευρώ ως μίζα. Φωνάζει σε όλους τους τόνους ότι όλες τις δουλειές τις έπαιρνε πεντακάθαρα, γιατί ήταν ο καλύτερος. Έως τώρα δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τον πιστεύουμε. Και κάπως έτσι ζουν αυτοί καλά και εμείς… καλύτερα.


Άρης Σπίνος 
Πηγή : paraskhnio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ εκτονώνεστε ...