3 Οκτ 2013

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Μήπως στη μπουζού;

Κόρη και σύντροφος ποιητών
ourania
Κυρία με μύστακα
Του Αναγνώστη Λασκαράτου
1. Η χαριτόβρυτη, καλλιεργημένη (στην αργκό του οικογενειακού Hotel New Dream) και ευφυέστερη ενός κολοκυθοανθού  θυγατέρα του βουλευτικού ζεύγους των Φύρερ δις Ουρανία, είναι σύντροφος του (κατά τι ολιγότερον) ευφυούς βουλευτού Ματθαιόπουλου, ο οποίος ύστερα από απαίτησή της στον μπαμπά, κατέλαβε το θώκο του βουλευτή Σερρών Σιώη, που αν και άνεργος παραιτήθηκε λόγω «φόρτου εργασίας»,  μετά διορίστηκε υπάλληλος στη Βουλή (γνωρίζει ανάγνωση) και στις 4.10.2012 εκδόθηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης για τον τραυματισμό μέλους της «Ανταρσύας».
2. Οι γονείς της δίδος Ουρανίας  διατηρούν τη «φορολογική φωλίτσα» του πορνοξενοδοχείου New Dream στο οποίο απασχολούνται αλλοδαποί ιδιοκτήτε και υπάλληλοι (Βορειοηπειρώτε κλπ). (‘Έθνος’-2/12/2012, «Μία από τις πλέον αποτελεσματικές μεθόδους για να σβήσει κάποιος τα ίχνη του από την εφορία και να γλιτώσει μεγάλα ποσά φόρου για εισοδήματα από εκμίσθωση ακινήτων είναι να εμφανίσει στη δήλωσή του ότι τα ακίνητα έχουν παραχωρηθεί δωρεάν σε τρίτους. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να γλιτώσει μεγάλα ποσά φόρο για ενοίκια που εισπράττει…»).
3. Η καθ’έξιν εμπτύουσα μαμά της Ουρανίας, εκνευρίζεται εύκολα, πετάει καφέδες και κάνει ντου σε τηλεοπτικά συνεργεία, στα καλά του καθουμένου, επειδή ο σύζυγος βρίσκεται στη μπουζού, μαζί με τον μερακλή βουλευτή Λαγό και άλλους ευλαβείς κυρίους,  δημόσιους ουρητές, βωμολόχους Ομολογητές της Ορθοδοξίας («γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες»), μαχαιροβγάλτες κλπ, πατριώτες, θαυμαστές του Μουσολίνι, του Χίτλερ και του παιδεραστή Στράιχερ, που τους υπολήπτονται οι μητροπολίτες Αμβρόσιος και Ανδρέας, αγιορείτες “γκουρού”, αρχιμανδρίτες που βγάζουν ατιμώρητοι πολιτικό λόγο από τα μπαλκόνια τους, λίγο παλιότερα και ο ιερός Σεραφείμ, πριν να «ανακαλύψει» με περίεργη καθυστέρηση πως είναι λιγουλάκι Σατανιστές.

4. Ο μπαμπάς, ευσεβής ορθόδοξος Χριστιανός, ευλογημένος από τον αρχιεπίσκοπο Λαυρεντιάδη, Κυριακίδη, Φουρλεμάδη, Βουλιαγμένης, Βοιωτοπεδίου, Σιβιτανιδείου, Φωτοβολταϊκών, Κατάρ κλπ κλπ είναι λόγιος και προλογίζει, με τη δική του ορθογραφία, ποιητικές συλλογές: «Εκείνο όμως το οποίον προσωπικώς περισσότερο τιμώ εις το ‘Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου’ είναι η Πνευματική Τόλμη και η Ιδεολογική Συνέπεια».
 Είναι δε ποιητής και ο ίδιος:
 «Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
Και αυτός στην μέση του ναού,
Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
Στο βάθρο του βωμού,
Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
Την ώρα δοξάζει της θυσίας
Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης,
ο Μέγας Πάν».
5. Ο φίλος της δίδος Ουρανίας, βουλευτής Αρτέμιος («καλλιτέχνης») θα ενθουσίαζε σίγουρα πολλούς αγίους μητροπολίτες της Εκκλησίας η οποία ευλογεί αφειδώς τα ορμητήρια της Χ.Α. (σιδηρογροθιέ, λοστοί, μαχαίρια κλπ), με τον αντισημητισμό του και με το λεξιλόγιό του:
«Γαμώ τον Βίζενταλ
γαμώ την Άννα Φρανκ
γαμιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ.
Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω
αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω!
Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφήσω
στο τείχος των Δακρύων θα ‘ρθώ να κατουρήσω.
Juden Raus! Καίγομαι στο Άουσβιτς…».
6. Η δις Ουρανία είναι άτακτο κορίτσι και νυχτοπερπατάει: «Ως ύποπτοι για τον ξυλοδαρμό μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθησαν πριν από λίγες ώρες η κόρη του γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου και δύο στελέχη του κόμματος, οι Παναγιώταρος και Βουλδής, που είχαν εκλεγεί βουλευτές στις πρόσφατες εκλογές. Οι συλλήψεις έγιναν μετά από διαδοχικές επιθέσεις και βιαιοπραγίες εναντίον μεταναστών. Αγνωστοι επιτέθηκαν και χτύπησαν μετανάστη, ο οποίος εργαζόταν σε ψητοπωλείο στην Πειραιώς. Θύματα επίθεσης έπεσαν άλλοι δύο αλλοδαποί στην Ιερά Οδό. Η αστυνομία έκανε 6 προσαγωγές στην ευρύτερη περιοχή, μεταξύ των οποίων η κόρη του ΓΓ της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου και οι δύο πρώην βουλευτές του κόμματος. Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι τη Δευτέρα θα ζητήσει να συναντήσει τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις συλλήψεις» (2.6.2012, 08:15, sofokleousin.gr).
Κύριοι Δικαστές,
——Θα ενθυμείσθε ενδεχομένως την υπόθεση του Πακιστανού  Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ, που δολοφονήθηκε με βασανιστήρια στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας, ακριβώς 4 χρόνια πριν. Όπως κατήγγειλαν ομοεθνείς του «Με τα χέρια δεμένα πίσω τον κρέμασαν και τον χτυπούσαν με ρόπαλα στο σώμα», «του έβαλαν καλώδια στα χέρια και στα γόνατα και του έκαναν ηλεκτροσόκ».
——Αφέθηκε ελεύθερος σε κακό χάλι, φοβήθηκε να πάει στο Νοσοκομείο (!) και πέθανε λίγες ημέρες μετά. Ο νεκρός δεν ήτο Έλλην (προσέτι ήτο μουσουλμάνος) και έτσι ο θάνατός του πέρασε σχεδόν απαρατήρητος από τα δελτία Πρετεντέρη-Ευαγγελάτου-Τράγκα κλπ, και ο άγιος Σιατίστης Παύλος, δεν μπόρεσε να διαμαρτυρηθεί, για να μην παρεξηγηθεί από την αγιοτάτη Σύνοδο, που ποτέ της δεν ασχολήθηκε με τόσο ποταπά ζητήματα, δηλονότι τους «ξένους» του Ευαγγελίου. Διεμαρτυρήθη όμως ο τότε πρωθυπουργός κ.Γ.Α.Π.  (κατά του εαυτού του;): «Δεν γίνεται να βασανίζονται μετανάστες σε αστυνομικά τμήματα», αλλά κανένα δικαστικόν ους δεν ήκουσεν. Απασχολημένοι με την επικείμενη δίκη Τσουκάτου, δεν προκάνατε να διαλευκάνετε την υπόθεση. Τώρα όμως η «Εφημερίδα των Συντακτών» (Κ.Ζαφειρόπουλος, 2.10.2013), αναφέρει πως ως υπεύθυνος καταγγέλλεται ο τότε διοικητής του Α.Τ. κ. Δ.Γ. που φέρεται ότι έχει σχέσεις με τη Χ.Α. Επειδή τώρα ξέρετε πως ενεργούσε η Αστυνομία και επειδή τα στοιχεία για συγκαλύψεις και κατατρομοκράτηση των εκατοντάδων  θυμάτων της ναζιστικής βίας  βοούν,  μήπως η υπόθεση αυτής της ευσεβούς κόρης θα έπρεπε να επαναεξεταστεί για να αποδοθεί στοιχειωδώς Δικαιοσύνη; Μήπως θα πρέπει να μην επαναληφθεί το «λάθος», να υπάρχει από πολύ καιρό έκθεση για σωματεμπορία, ανήλικα, προστασία κλπ του ευσεβή Λαγού από την ΕΥΠ, την οποία να αγνοεί η Δικαιοσύνη και οι άγιοι Καλαβρύτων, Πειραιώς και Κονίτσης;  Μήπως τώρα μπορείτε να καλέσετε τα θύματα της επίθεσης να καταθέσουν και να αναγνωρίσουν τους δράστες; Να μην έχει μόνο ανοιχτά μάτια για την κόρη και τη σύζυγο Τσοχατζόπουλου η Θέμις! Αντιλαμβάνομαι πως δεν βρήκατε στοιχεία για τον ευλαβή ανθυποφύρερ Κασιδιάρη, μήπως υπάρχουν στοιχεία για την ευγενέστατη δίδα Ουρανία (ευγενέστερη ακόμη και του πρωθυπουργικού φίλου κ.Γαρουφαήλ Κρανιδιώτου, επίσης ποιητή-λοκατζή-πατριώτη, του σκοροφαγωμένου επιστημονικού θεωρήματος “των δυο άκρων”) και τη νυκτερινή  παρέα της, τα οποία πρέπει να αναζητηθούν; Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην σας ξεφωνίζει και ο Guardian: «Οι αρχές διέθεταν λεπτομερείς πληροφορίες για τις εγκληματικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής επί χρόνια» αλλά «οι δικαστικές και πολιτικές αρχές ήταν απρόθυμες να αναλάβουν δράση. Ο αντιρατσιστικός νόμος δεν εφαρμόστηκε ποτέ και οι δράστες ρατσιστικών επιθέσεων έχαιραν ατιμωρησίας».

Δήλωση της δίδος Μιχαλολιάκου στο διαδικτυακό κανάλι της συμμορίας: «Κύριοι, όπως είχε πει και ο αρχηγός και οι υπόλοιποι, και περνάω σε ένα ερώτημα που κάνουν πολλοί, όποτε και αν γουστάρουμε παραιτούμαστε από βουλευτές, έτσι και όποτε και αν γουστάρουμε δίνουμε και συνεντεύξεις. Εμείς προσωπικά, χεστήκαμε! Εάν αύριο μεθαύριο περάσουν σε εμένα προσωπικά χειροπέδες, δεν θα με δουν να κλαίω. Γι’ αυτό, μπορώ να βάλω την τιμή μου μπροστά, το όνομά μου, να το πω δημόσια και να το υποστηρίξω”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ εκτονώνεστε ...